Marilou van Chakrabox


Geboren op 17-11-2019

Kleur = Geel

Herkomst = Boxerkennel van Chakrabox, komt uit een nest van 9 pups

 

Wij hebben Marilou van Chakrabox (Miss Malou) in januari 2020 mogen ophalen bij Chantal Kramer. We zijn ongelooflijk blij met haar. Echt een aanwinst in ons gezin. Ze is aanhankelijk, lief en ontzettend eigenwijs. Ze heeft haar eigen wil en haar oren lijken soms te ontbreken, maar desalniettemin weet ze ons geregeld te laten lachen om haar capriolen. 

Omdat we heel graag een nestje met onze Miss Malou willen gaan doen hebben we alle testen gedaan die hiervoor nodig zijn, zie hieronder. We zijn trots op haar dat alle uitslagen bij elkaar maakt dat we groen licht hebben om een nestje te gaan doen. Ze mag dan nu officieel mama worden!

 

Als extra's hebben we voor Miss Malou een kennelnaam aangevraagd. De naam is in oktober 2021 goedgekeurd door de raad van beheer. Onze kennelregistratie is geregistreerd onder de naam: 'du Maison de la Valeur'. 

Marilou van Chakrabox, januari 2023

Miss Malou is driemaal na dekking niet drachtig geworden. Helaas! We hebben besloten 'de natuur' te respecteren. Na flink wat tranen te hebben gelaten (omdat het toch een teleurstelling is) is Miss Malou in december 2023 gesteriliseerd. 

Testuitslagen:

 

  • Jeugdspondylose = 0
  • HD = A
  • Spondylose volwassen = 0
  • Hart = 0
  • Gedragtest (foktoelating) via Boxervrienden Nederland