Nieuws


Bij het hoofdstuk 'nieuws' zullen we u op de hoogte houden van onze bijzondere gebeurtenissen van zowel de honden en de dwerggeiten. 

 

Hopelijk geniet u van deze website en voelt u zich welkom om ons op de voet te volgen in ons honden en dwerggeiten avontuur.

Maart 2023; De eerste lammetjes van 2023 zijn geboren!

Benieuwd naar de lammetjes?

Klik dan op de volgende link: 

December 2022; Happy New Year!

Out with the Old, in with the new: May you be happy the whole year through. 
Happy New Year!

December 2022; Merry Christmas:

Team du Maison de la Valeur wenst iedereen een goede en fijne kerst 2022 toe. Evi du Maison de la Valeur mocht poseren in haar kerst outfit. 

November 2022; Lammetjes 2023!

Wij verwachten in maart 2023 weer lammetjes. Stiekem kunnen we niet wachten. Het is toch elk jaar weer spannend hoeveel lammetjes er komen, of alles gezond is, welke kleur vacht de lammetjes hebben en welke kleur ogen. 

Is dit niet al een mooi koppel?

 

 

September 2022; Website wordt gepubliceerd!

Donderdag 8 september 2022 tussen 17 uur en 19 uur zal onze website gepubliceerd worden! 

We zijn ongelooflijk trots u te mogen melden dat wij een website hebben gemaakt van de avonturen die wij beleven met onze honden en geiten!

Wij hadden nooit gedacht dat dit voor ons een mogelijkheid was. Maar met bloed, zweet en tranen is het ons dan toch gelukt, een eigen website!!! Dit maakt het voor ons extra gaaf en spannend!

Augustus 2022; Welkom Nina!

We waren compleet zo dachten wij. Totdat we een advertentie zagen van Nina Au Bonheur des Cornues. We waren op slag verliefd! Dit perfect getekende 'black and tan brown belly met lelletjes' geitje past helemaal bij en in onze kudde.

We kijken zeer tevreden terug naar een geweldig mooi jaar met de geboren en aangekochte lammetjes!

April 2022; Welkom zusjes!

We zijn erg blij jullie te mogen mededelen dat wij twee heel mooie zusjes, Leala en Loane van 't Kimshof, hebben mogen aankopen. Zij zullen onze huidige kudde versterken. Wij vinden ze een absolute aanwinst vanwege hun perfecte tekening: Black and Tan stippel/bont

April 2022; Facebook: 

Onze Eríc Julius du Maison de la Valeur en Evi du Maison de la Valeur staan stralend op de coverfoto van de groep: 'Dwerggeiten Hobby en Fokkers Liefhebbers NL/BE'

Na meegedaan te hebben met een fotowedstrijd binnen deze groep, heeft deze foto gewonnen! Wij zijn trots en dankbaar.

Iedereen bedankt voor het stemmen!

Februari 2022; Facebook:

Ons Froukje van de Tolheuvel heeft opnieuw de cover gehaald! We zijn ongelooflijk trots! 

De komende maanden is zij te zien als omslagfoto van de facebookgroep: 'Dwerggeiten liefhebbers NL/BE' 

Onze dank is groot voor het aantal stemmen wat zij heeft gehaald!

Oktober 2021; Kennelregistratie 

Wauw, waanzinnig nieuws voor ons! De kennelnaam die wij hebben aangevraagd is goedgekeurd:) Wij zijn hier ongelooflijk trots mee! Na alle testen die Malou allemaal waanzinnig goed heeft afgerond (HD A, Jeugd en volwassen Spondylose 0 en Hart 0) is dit de kers op de taart. We mogen en kunnen nu een nestje met onze mooie, knappe en lieve Marilou van Chakrabox gaan doen ♥♥♥

'du Maison de la Valeur' --> afgeleid van onze achternaam 'Van der Waarde'. 

Augustus 2021; Facebook:

Onze Eefje van de Tolheuvel en Froukje van de Tolheuvel hebben de coverfoto wedstrijd van de groep: 'Dwerggeiten liefhebbers NL/BE' gewonnen! Daarom mochten zij gedurende een aantal maanden shinen als omslagfoto! 

Ontzettend bedankt voor het stemmen allemaal!

Eindelijk, ja eindelijk is de website online! Na heel wat uurtjes voorbereiding kunnen wij met trots mededelen dat onze website online is.

Welkom[!] en geniet van het doorbladeren door onze site!