Regina Sorella van Chakrabox


Geboren: 18-03-2024

Kleur: Geel met witte aftekening

Herkomst: Boxerkennel van Chakrabox, komt uit een nest van 7 pups

HELEMAAL IN DE GLORIA:

 

We mogen een nieuw gezinslid verwelkomen. Dit prachtige boxerkindje, ons lieve, prachtige, maar pittige meisje. Een heel stabiel hondje die een sterk karaktertje laat zien. 

Een hondje die we qua kleuren juist niet zochten, kwam dan toch bij ons op het pad. Ene ze heeft mijn hart volledig gestolen. Wat een schoonheid! ♥

Met trots willen we haar voorstellen: Regina Sorella van Chakrabox. 

Haar roepnaam zal Juf Gina worden. Naar Tante Till en Miss Malou (Marilou van Chakrabox) vonden we deze naam erg passend. Een leuke bijkomstigheid is dat haar overgrootopa Gino (Galileo del colle dell'infinito) heet. Hoe leuk?!

Helaas is een nestje krijgen met Miss Malou niet gelukt. Nu heeft ze toch een rol als surrogaat mama. En wat doet ze het goed! We zijn ongelooflijk trots op haar. 

 

We willen Johan en Silvia Crommentyijn ontzettend bedanken voor de ontzettend goede start van het leventje van Juf Gina. Wat hebben zij haar al veel mee gegeven. En zij hebben met heel hun hart van haar gehouden (en zullen dit vast blijven doen). Een betere start kon ze niet krijgen!

Ook willen we Chantal Kramer bedanken. Zij heeft deze combinatie bedacht en daarmee al haar eerdere bloedlijnen samen gebracht tot een waanzinnig goed nest! Hoe we altijd op haar terug kunnen vallen met vragen rondom boxerzaken, maar ook omdat ze ons het zo ontzettend gunde. Er zijn niet genoeg woorden om deze dankbaarheid en deze gevoelens te omschrijven, en er is dus ook een traantje om gelaten. 

Ze heeft samen met ons gekeken naar welk pupje voor ons het meest geschikt is. En zo kwamen we uit op dit mooie meisje. ♥

NOGMAALS DANK!

 

Ook wil ik mijn lieve man Matthijs bedanken voor al het geduld die hij heeft met mij en alle diertjes. Dat hij mij deze droom gunt, ook daar zijn niet genoeg woorden voor! 

♥ Ik hou van je lieverd ♥ 

Het ophalen van Regina Sorella van Chakrabox, mei 2024

Regina Sorella op haar eerste dag bij ons, mei 2024

Voor het eerst bij de geiten in de weide, mei 2024

Regina Sorella, mei 2024

Regina Sorella van Chakrabox, mei 2024

Regina bij de Atibox in Exloo, juni 2024

Wat had Juf Gina een bekijks en wat kreeg ze veel complimenten van bekende fokkers, juni 2024 

Het socialiseren in deze drukte grotendeels vanuit deze veilige positie meegekregen, juni 2024

Chantal Kramer, de fokker van Kennel v. Chakrabox, liet Regina trots zien aan collega fokkers op de Atibox, juni 2024

De stamboom van Regina Sorella van Chakrabox hebben we mogen ontvangen, juni 2024

Eerste les van puppycursus bij m'n Maatje, juni 2024

Even afgeleid, juni 2024

Kijk, wat een aandacht! juni 2024